Hoe kom je als eigen wijsje weer terug in je eigen kracht?

Hoe ga je met je gevoelens om?

Een voelertje (HSP) neemt veel waar. Soms zijn er te veel prikkels. Dit kan zich uiten in teruggetrokken of juist heel druk gedrag, woedeaanvallen, huilen, boosheid of concentratieproblemen, waardoor je kind niet lekker in zijn vel zit.

Voelertjes voelen heel goed aan hoe iemand zich voelt, wat een hele mooie eigenschap is, wanneer je daarnaast ook echt bij jezelf kan blijven.

Het verlangen van Eigen Wijsje is dat je mag zijn wie je bent en dat je handelt vanuit je hart.

Ieder kind is anders, ieder kind is uniek en ieder kind maakt een ontwikkeling mee. Soms gaat dat makkelijk, soms heb je daar hulp bij nodig.

Tarieven Kindercoaching

Kennismakingsgesprek – Gratis

Sessie – €65,- 

Tijdens de coaching gaan we samen kijken, op een speelse en ontspannen manier, naar wat je kind nodig heeft. Middels effectieve energetische behandelingen, (mindfulness)oefeningen, spel en lichaamsgericht werken krijgt het kind meer zelfvertrouwen en komt het kind weer in zijn kracht. Ook kan het kind hierdoor beter omgaan met de prikkels om zich heen.

Voorgaand aan de coaching zal er een intakegesprek plaatsvinden waarbij we de hulpvraag bespreken. De opbouw van het coaching traject wordt op maat gemaakt.