Wie ben ik?

Mijn naam is Marieka Biemans (1988), ik werk met hart en ziel voor mijn praktijk Ben je Eigen Wijsje. Het is mijn passie om jou vanuit mijn kennis en wijsheid te mogen begeleiden in het proces waar jij je op dit moment in bevindt, om jou terug in je kracht te zetten.

In 2018 ben ik gestart met mijn opleiding tot HSP Kindertherapeut. Deze opleiding heb ik met een “big smile” gevolgd en afgerond. HSP, bekent als hooggevoelig, is een rode draad in mijn leven. Het moment dat ik me ging verdiepen in wat is nou hooggevoelig, voelde ik alleen maar erkenning. Ik wilde leren waarom ik voelde wat ik allemaal voelde. Wat is van mij en wat is van een ander. Als voeler (deze term vind ik beter passen) kan er namelijk ontzettend veel informatie en prikkels binnen komen die je soms niet kunt plaatsen of begrijpen. Je kunt je er snel door van slag voelen. Toch heb ik er altijd in geloofd dat je het voelen kan omzetten in iets positiefs, in een kracht. Nu weet ik dat dit mogelijk is! Omdat ik de voelers precies aanvoel en me kan verplaatsen in hun belevingswereld, weet ik vanuit mijn hart dat ik ze mag en kan helpen.

Tegelijkertijd ben ik in een rap tempo begonnen aan mijn persoonlijke ontwikkeling, waarbij ik verschillende trainingen en workshops heb gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, intuïtie en energie. Op 1 juni 2020 ben ik dan ook met veel plezier en toewijding gestart met mijn praktijk Ben je Eigen Wijsje.